Workshop voor leidinggevenden: Dialoog voeren

Carola Linschooten, die in september 2018 de workshop ‘inleiding op duurzame inzetbaarheid’ voor leidinggevenden verzorgde, hebben we weer bereid gevonden om deze workshop ‘Dialoog voeren’ te geven.

Inhoud

Het voeren van een goed gesprek is de basis om duurzaam inzetbare medewerkers te krijgen. Dit vergt dialoogvaardigheden. Van nature hanteren we allemaal een bepaalde gespreksstijl. Door middel van deze workshop krijg je inzicht in je persoonlijke stijl en hoe je deze kunt inzetten en verbeteren om een goed gesprek te voeren.

Naast het theoretische kader, gaan we in deze workshop vooral aan de slag met een aantal praktische oefeningen, die je sterk maken in de verschillende rollen. Hierbij leer je van elkaar door te ervaren. En wat je meeneemt, sterkt je zowel in je werk als privé.

Over de trainer

Carola onderzoekt met een brede blik samen met opdrachtgevers de vele mogelijkheden om als bedrijf succesvol te blijven in de veranderende wereld. Dat kan: door te investeren in de medewerkers en in een andere manier van kijken naar werk.

Wie is Carola? Carola is (militair) bedrijfskundige, afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie. Zij heeft zich binnen Defensie gespecialiseerd in HR en later in de aspecten van Duurzame Inzetbaarheid & vitaliteit. Ze geeft daarin advies, workshops en trainingen en benadert elk probleem vanuit de kans die er is voor de opdrachtgever en de win-win voor opdrachtgever en medewerker.

Datum

Maandag 7 oktober van 13.00 – 17.00 uur. De locatie is bij Rijnhart Wonen, Bolderikkamp 12, 2353 HM Leiderdorp.

Aanmelden

De workshop is kosteloos. Je kunt je inschrijven via BLOEI per mail. Graag je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.

Voor het bereiken van een maximaal leereffect en het kunnen napraten met je collega over deze workshop adviseren we je om met zoveel mogelijk leidinggevenden per corporatie te komen!