Mindful leven & werken

Mindful Werken helpt je om in het hier-en-nu te blijven terwijl je je taken afrondt en vooruitkomt richting je doelen. Het is daarnaast een heel praktische methode die je leert om bewuster om te gaan met uitdagende situaties op de werkvloer.

In de workshop ‘mindfulness @ work’ maak je op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis met het fenomeen mindfulness.  Je ervaart wat mindfulness is en krijgt praktische tips en technieken die je helpen om direct meer focus, innerlijke rust en overzicht te ervaren.

De workshop  is inspirerend, dynamisch, down-to-earth en heel praktisch toepasbaar.
Effecten van mindful werken zijn onder meer:
  • Een betere mentale fitheid en meer zelfbewustzijn
  • Meer vitaliteit en minder stress
  • Beter om kunnen gaan met verandering
  • Betere focus en concentratie

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven bij Corporaties in Beweging via e-mail contact@corporatiesinbeweging.nl. Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden. Laat ook weten voor welke datum jij je inschrijft.

Data, tijdstip & locatie

  • Woensdag 20 april van 10.00 tot 12.30 uur – online

of

  • Woensdag 11 mei van 14.00 tot 16.30 uur – Tablis Wonen, Zuiderzeestraat 210 in Sliedrecht