WORKSHOP MENTAAL FIT OP DE WERKVLOER

Wat zorgt er voor dat een voetballer in de 92e minuut een penalty raak schiet of mist? Zijn dat fysieke vaardigheden of mentale kracht en controle? De waarheid ligt in het midden.

Ons lichaam kan niet goed functioneren als onze geest dat niet doet en andersom. Toch focussen we ons voornamelijk op een fysiek sterk lijf. Om gezond te blijven letten we op ons eten, pakken de trap in plaats van de lift en als het even kan gaan we  ’s avonds ook nog even sporten. Maar hoe blijven we mentaal ‘fit’?

Mentale weerbaarheid is het vermogen om in situaties die jou spanning opleveren, baas te blijven over je eigen gedachten, gevoel en reacties. Je geest helder houden én professioneel blijven handelen. Dat is niet alleen het meest efficiënt, maar geeft ook een goed gevoel. En hoewel mentale weerbaarheid lang als zweverig is bestempeld, hoef je daar echt niet voor in een zen-positie op een matje te gaan zitten. Integendeel, je kunt er doelgericht en praktisch mee aan de slag!

In deze workshop ontwikkel je onder begeleiding van een energieke trainer denkstrategieën: krachtige overtuigingen en gedachten die bepalen hoe je in een lastige situatie op de beste manier kunt reageren. Ook besteden we aandacht aan fysieke technieken die je daarmee kunt combineren. Zo blijf je fysiek én mentaal in topvorm!

Trainer

De trainer is Coen van Riel. Een ervaren trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, met name in die situaties waarin het ‘lastig’ of ‘spannend’ wordt. Coen weet professionals van begin tot eind te boeien en te inspireren. Als oud-politieman en woonconsulent/adviseur veiligheid bij een grote woningcorporatie weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om mentaal fit te blijven tijdens je werk.

Kosten

Deze workshop is gratis.

Datum

Donderdag 14 november van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: De Sleutels in Leiden.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via BLOEI per mail.

Graag je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bij welke corporatie je werkzaam bent, vermelden.