Ik hoor wat jij niet hoort

Voorstelling over leven met stemmen in je hoofd

Ongeveer vijf procent van alle Nederlanders hoort op enig moment in zijn leven stemmen die er in werkelijkheid niet zijn. Sommigen accepteren de stemmen en kunnen ermee omgaan. Voor anderen levert het grote problemen op in hun dagelijks functioneren. Stemmen in je hoofd, wat zeggen ze? Hoe werkt het? Wat kun je er (als omgeving) van merken en aan doen?

Deze voorstelling wordt uitgevoerd door ervaringsdeskundigen. Hun verhalen vormen de basis voor deze productie waarin ook ruimte is voor het publiek om ervaringen te delen en vragen te stellen. Wil je meer weten over de makers, klik dan hier.

Organisator

De koepel Huurders Holland Rijnland organiseert deze avond. Deze koepel van huurdersorganisaties heeft al eerder succesvolle thema-avonden georganiseerd over de problemen die mensen voorzien als er mensen weer thuis gaan wonen na het verblijf in een instelling. Als afsluiting op dit thema gaan we tijdens deze voorstelling kennismaken met ervaringsdeskundigen. Na de voorstelling is er plek om een dialoog te voeren met elkaar. De HHR is bijzonder blij dat zij de ervaringsdeskundigen een podium kunnen geven en de uitnodigingen hiervoor mogen regelen.

Kosten

Deze voorstelling kan gratis worden bijgewoond.

Datum

Woensdag 26 februari 2020. Aanvang voorstelling is 19:30 uur. De locatie is in de recreatiezaal van de flat Heemwijck in Oegstgeest.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 20 februari 2020 via info@huurdershollandrijnland.nl. Je ontvangt dan de exacte adresgegevens en routebeschrijving.
Graag je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bij welke corporatie je werkzaam bent in de mail vermelden.