Gezond Samenwerken
Haal het beste uit alle generaties!

Hoe zorg je er als organisatie voor dat millennials niet afhaken? Wat kunnen zij leren van oudere generaties? En wat kan jij leren van hen? In deze online masterclass ontdek je de behoeftes van alle vijf de generaties die momenteel actief zijn op de werkvloer. Hoe zet jij je talent optimaal in? Hoe zorg je voor een gezonde werkomgeving voor alle generaties. Eentje waar iedereen energie van krijgt. Van jong tot oud.

Spreker

Aart Bontekoning is sociaal psycholoog en generatie-expert. In 2007 promoveerde hij op Generaties in Organisaties. Hij onderzoekt voortdurend alle werkende generaties, ook de aankomende bewuste generatie z (2000-2015). Veel bedrijven gebruiken zijn verrassende inzichten. Hij verzorgt masterclasses en workshops. Recent verscheen ’Nieuwe generaties in vergrijzende organisaties’, over de evolutie van ons gedrag.

Masterclass

Na het volgen van deze masterclass heb je inzicht in

  • hoe verschillende generaties functioneren binnen de organisatiecultuur.
  • manieren waarop je jouw organisatiecultuur kunt updaten.
  • hoe je een werkcultuur kunt creëren die aantrekkelijk is voor alle generaties.
  • hoe je de vitaliteit en inzetbaarheid van jezelf verbetert.

Je krijgt de kans om in tweetallen of kleine groepjes in breakout rooms in gesprek te gaan en oefeningen met elkaar te doen. Als we weer samenkomen is er ruimte om je ervaringen te delen of vragen te stellen naar hetgeen je in de oefeningen hebt ervaren.

Nabespreking

Na de masterclass van Aart Bontekoning  gaan we in breakout rooms onder begeleiding van Bloei-collega’s gezamenlijk in gesprek over hoe jij met dit thema aan de slag gaat binnen jouw corporatie.

Kosten

Deelname aan de masterclass is gratis.

Datum

Dinsdag 1 december 2020 van 9:30 uur tot 11:30 uur.
Uiterste aanmelddatum is 27 november 2020.