Je bent hier op de wereld met jouw eigen unieke:

  • blauwdruk
  • zielsmissie
  • en je zelfdenkende vermogen.

Vanaf het begin van je bestaan wordt dit onder druk gezet door je omgeving: ouders, onderwijs, organisaties, maar ook kerk/religie.

Het resultaat op volwassen leeftijd is volgzaamheid. Je bent gestopt met zelf nadenken, want steeds wanneer je zelf nadacht in je jonge jaren of anders dacht werd dat afgestraft. Langzaam maar zeker ben je de verbinding met je essentie verloren.

Als er iets is waarop de mensheid nu wordt uitgedaagd, dan is het om:

  1. zelf na te denken
  2. te luisteren naar je gevoel en intuïtie en
  3. te gaan staan voor wie je bent

Allemaal zaken die niet alleen door opvoeding, onderwijs en het arbeidsproces onder druk zijn komen te staan, maar ook door de industrialisering en technologische ontwikkelingen.

Daardoor is de mens het contact met de eigen ziel kwijtgeraakt en het vermogen om op zielsniveau met anderen te verbinden.

Hoe je verbinding met jezelf makkelijk kunt vinden, behandelen we o.a. in deze workshop. Het is zaak dat je jezelf op de eerste plaats loskoppelt van alles wat ‘iedereen doet’. Dat vraagt om moed.

Datum
Donderdag 14 april van 13.30 – 16.00 uur.
Bij Rondom Wonen, Industrieweg 2 te Pijnacker.

Trainer
De trainer is Gladys Daniel. Kijk voor meer informatie over de trainer op www.gladysdaniel.nl

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij BLOEI, e-mail: contact@bloei-hollandrijnland.nl Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.