In Beweging met Paarden
1- daagse persoonlijk leiderschapstraining

Inhoud

Deze training is one of a kind. Een unieke mix van interactieve bewustwordingsoefeningen met de paarden, afgewisseld met concrete terugkoppeling/vertaalslag naar dagelijkse praktijk (in privé of op werk, waar jouw voorkeur naar uitgaat), wordt op krachtige en verhelderende wijze zichtbaar:

  • Wat jou energie geeft
  • Wat jou beweegt
  • Wat jou remt
  • Hoe jij omgaat met uitdaging
  • Wat jouw krachtbron is
  • Wat jouw pad is

De training is ervaringsgericht, interactief (met de paarden en elkaar), reflectief en actiegericht. Je oefent heel direct met wat jou beweegt en wat niet. We werken op het vlak van leiderschap, keuzes maken/regie nemen en uitdagingen op je weg. Paarden spiegelen je gedrag en laten datgene zien dat jou (on)bewust remt. Je krijgt helderheid, en weet welke (carrière) keuzes bij jou passen.  Zó pak je de teugels op en neem je regie over jouw toekomst. Als leidraad krijg je een persoonlijk werkboek, waarin je gedurende de dag je inzichten over jezelf opschrijft. Je kunt dit gebruiken als naslagwerk.
Let op: in deze training wordt niet op het paard gereden!

Trainers/coaches

De dag wordt begeleid door twee ervaren trainers, een loopbaancoach en een paardencoach, met veel ervaring op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Jubine Nijmeijer

Jubine is voormalig kandidaat-notaris ondernemingsrecht, teammanager en vestigingsmanager. Later heeft zij zich geschoold op het gebied van paardencoaching en heeft inmiddels een rijke ervaring opgebouwd met het coachen van zowel individuen als groepen.  Haar werkwijze brengt mensen in contact met datgene dat leeft in het individu als wel binnen de groep.

Monique den Haring

Monique heeft 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als marketeer en marketingmanager. In de laatste jaren bij Rabobank studeerde zij naast haar werk psychologie bij SPSO (Academie Integrale Menswetenschappen). Daar heeft zij haar ware passie gevonden: het begeleiden van organisaties, teams, en mensen in verander- en ontwikkelprocessen. Zij houdt van verbinden met en – van mensen én het bereiken van resultaat.

Locatie

Horse Medicine is een coaching- en trainingslocatie, gelegen in de polders van Leidschendam. Het adres is Dr. van Noortstraat 189 te Leidschendam (Stompwijk).

Datum

Donderdag 21 november 2019 van 9.30 tot 17.00 uur. Deze training wordt gezamenlijk gegeven voor de collega’s van BLOEI en Corporaties in beweging.

Kosten

De kosten zijn 240 euro (exclusief BTW) uit je Persoonlijk Ontwikkel Budget. BLOEI zorgt voor de factuur naar je corporatie. De dag is geheel verzorgd met koffie/thee en een gezonde lunch.

Maximaal aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is beperkt tot 10. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de training niet door, dan krijg je van ons bericht. In geval van slechte weersomstandigheden wordt de training verzet naar een andere datum binnen 30 dagen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven bij BLOEI, e-mail: contact@bloei-hollandrijnland.nl

Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent, vermelden. Bij annulering binnen 5 werkdagen voor de training worden de kosten aan je corporatie doorberekend.