WAT WORDT JOUW KOERS?

SPEEL HET KOERSKAARTSPEL

Hoe blijf je goed, gezond en met plezier aan het werk? Hoe zorg jij ervoor dat je jouw talenten ten volle benut? En hoe zie jij je toekomst? Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij dit soort vragen. Dit vergroot jouw duurzame inzetbaarheid (de mogelijkheid om werk te houden én nieuw werk te krijgen).

De koerskaart is een spel om met elkaar in gesprek te gaan over je wensen en je behoefte ten aanzien van je werk en je toekomst. Door middel van dit spel komt het gesprek makkelijker op gang. Met een team van zes tot acht mensen ga je ongeveer 2,5 uur aan de slag met het thema duurzame inzetbaarheid. De kern van deze methodiek is heel simpel en bestaat slechts uit twee onderdelen: Een groot vel én een structuur van vragen. Mensen die eerder met een koerskaart werkten vonden dit  ‘onthullend’,   ‘verhelderend ‘en vooral ‘leuk’.

Trainers: 

Kim Bouman en Marion de Gier

Nieuwsgierig naar het koerskaartspel? Schrijf je dan in. Heb jij het koerskaartspel gespeeld en wil je het nog eens spelen met een aantal collega’s? Laat het ons dan gerust weten.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het koerskaartspel bij Bloei. Stuur een mailtje naar:
contact@bloei-hollandrijnland.nl

Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent, vermelden.

Kosten 

Deze workshop is gratis

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is beperkt dus, vol is vol!