Werken bij de Sleutels in Leiden, betekent werken aan een optimale dienstverlening in een flexibele, klantgerichte en open organisatie. De Sleutels staat voor de beschikbaarheid van betaalbare en duurzame woningen in de regio Leiden. Als werkgever van 90 enthousiaste mensen, heeft de Sleutels collegialiteit hoog in het vaandel staan, evenals kwaliteit en een prettige werksfeer.

De afdeling Wonen is de regisseur in het contact en de communicatie met bestaande en toekomstige klanten. Wonen staat garant voor, het op een vernieuwende en klantgerichte wijze, van betekenis zijn bij het realiseren van goede woningen en een goed leefklimaat binnen de regio.
Namens de Sleutels zijn wij op zoek naar een:

Wijkconsulent

Vanuit de ambitieuze visie om, binnen de volkshuisvesting koploper te worden in goed passende dienstverlening zijn wij, voor de afdeling Wonen, op zoek naar een collega die hieraan mede vorm en inhoud gaat geven. Een uitblinker in leefbaarheid, wijkbeheer, bewonersparticipatie, kwaliteit, huurbeleid, klantgericht werken en klanttevredenheid.

De uitdagingen:
•   Verbinden van collectieve bewonerswensen (bewonersparticipatie) en de organisatie(doelen).
•   Initiëren, leiden, coördineren en (incidenteel) aansturen van verbetervoorstellen op het gebied van
leefbaarheid, wijkbeheer en bijzondere doelgroepen.
•   Externe vertegenwoordiging van de Sleutels in werk-, en overleggroepen.
•   Monitoren en evalueren van de (tussentijdse) resultaten voor de managementrapportages.
•   Beleidsondersteuning, leveren van sturingsinformatie en advisering Wonen breed, in het bijzonder inzake
de Klantvisie (PDCA cyclus).
•   Beheren van de portefeuille ‘Monitor klantgerichtheid.
•   Meeschrijven aan ter zake doende teksten voor internet, intranet, persberichten, bewonersbrieven,
het bewonersblad, brochures en het jaarverslag.

Binnen deze centrale functie op de afdeling Wonen, met ruime mate van zelfstandigheid, adviseer je en rapporteer je aan de Manager wonen. Je volgt nauwlettend de markt en onderhoudt doelgericht contacten met de stakeholders, leveranciers, marktpartijen en huidige en toekomstige bewoners.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime functie met goed salaris bij een prettige werkgever in de mooie stad Leiden.

Voor deze zeer brede en uitdagende functie, komen wij graag in contact met samenwerkingsgerichte, initiatiefrijke strategen met een flinke dosis flair die analytisch kunnen denken. We zoeken een bevlogen medewerker met een vernieuwende kijk op wonen, kwaliteit en dienstverlening en in het bezit van een relevante HBO/WO opleiding

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.desleutels.nl.

Reacties
Van kandidaten, die ervan overtuigd zijn dat ze voldoen aan bovenstaand profiel en succesvol invulling kunnen geven aan deze functie, ontvangen wij graag het curriculum vitae, voorzien van motivatie, ter attentie van Ed Knoppert voor uiterlijk vrijdag 15 maart 2019 via deze link.

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Acquisitie, naar aanleiding van deze advertentie, wordt niet in behandeling genomen. Verificatie, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt, evenals een assessment, deel uit van de selectieprocedure.