Wat is BLOEI?

BLOEI is een samenwerkingsverband van de corporaties Stek, Habeko wonen, Dunavie, MeerWonen, Rijnhart wonen, Ons Doel, Woningstichting Nieuwkoop, Noordwijkse Woningstichting, Woningstichting St. Antonius van Padua en Woonstichting Vooruitgang. BLOEI geeft jou de mogelijkheid om zelf regie te houden over je loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt. Zo blijf je je werk met passie doen. Werk dat bij je past en waarin jouw talenten optimaal worden ingezet. Dit geeft energie en zorgt ervoor dat je duurzaam inzetbaar bent.

Hoe houd je de regie over je eigen loopbaan? Dit kan bijvoorbeeld door:
– het volgen van workshops,
– in de vorm van een meeloopdag/-stage (kijkje in de keuken) bij een aangesloten corporatie,
– door deel te nemen  aan een netwerk,
– in combinatie met je huidige baan een tijdelijk project bij een collega-corporatie uit te voeren.
Zo vergroot je je kennis en leer je van elkaar.

Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk bij Vacatures en het Kansenportaal of neem contact op met Renate van Dam voor een meeloopdag of een oriënterend gesprek over de verschillende mogelijkheden. BLOEI wordt ondersteund door FLOW.

Projectleider Renate van Dam

Ben je op zoek naar een stageplek, een tijdelijk project (bijvoorbeeld in combinatie met je huidige werk), een andere functie of een klus, binnen of buiten de sector? Dan kun je je vraag neerleggen bij Renate van Dam. Zij is degene die vraag en aanbod in het project kent en ontsluit.

Renate van Dam is projectleider en aanspreekpunt voor BLOEI. Renate is interim HR-professional en coach van beroep. Via een opdracht bij een woningcorporatie is zij in contact gekomen met het project ‘Corporaties in Beweging’ en is hier in december 2017 projectleider van geworden. En vanaf maart 2018 ook van BLOEI.

Zij heeft bij verschillende corporaties gewerkt, maar ook in heel veel andere branches. ‘Ik vind het een erg mooi initiatief, het regionale samenwerkingsverband voor de regio Holland Rijnland. In mijn werk zie ik dat het helpt om met mensen over hun passie, kwaliteiten en loopbaan te praten. Vaak zet het mensen concreet in beweging. Of in ieder geval zet het mensen aan om na te denken over hoe zij in hun werk/leven staan en wat zij willen bereiken. Daarom zet ik mij graag in voor deze initiatieven.’

Mail Renate

Bel Renate: 06-51 16 74 91