Terugkoppeling event Meesterschap vanaf je 50e

Het event Meesterschap vanaf je 50e voor BLOEI en  Corpo Connect ZHZ was een groot succes. Met 50 energieke “50 plussers” zijn de trainers op breinonderzoek gegaan en hebben we onze “powerpose” uitgeprobeerd. Met de workshop van Gertie Verreck kregen de deelnemers antwoorden op vragen over ons fantastische brein. Een belangrijke boodschap is: ‘je bent nooit te oud om te leren én blijf daarom je brein uitdagen’. En je mindset is ontwikkelbaar. Denk in plaats van: ‘ik kan het toch niet, naar ik kan het nog niet.’

De tweede workshop werd gegeven door de energieke Saskia Portegies. Dansen, experimenteren met de ‘powerpose’ en praten over succes en meesterschap. Bijvoorbeeld: Hoe stel jij jezelf voor? Vertel je iemand meteen je functietitel en welke diploma’s jij hebt behaald of vertel je over jouw missie en waarden en/of jouw geleerde lessen?

We hebben met elkaar een leerzame en energieke sessie meegemaakt. Dank Gertie Verreck, Saskia Portegies, Mirelle van den Hooven en Evelyn Kessels en natuurlijk alle deelnemers. De eerste ‘wandel-coachingsgesprekken’ die ook bij dit event horen zijn al geweest en ook die worden positief gewaardeerd!