Netwerkbijeenkomsten

Gericht netwerken met je vakgenoten helpt je beter te worden in je vak. Je kunt door kennis te delen veel voor elkaar betekenen. Misschien heb je al regelmatig contact met collega’s in het land, blijf dat dan vooral doen. Wil je met een specifieke groep collega’s in de regio in contact komen? Sluit je dan bij één van de netwerken aan of richt zelf een netwerk op! Neem hiervoor contact op met Bloei. Dit geldt voor alle afdelingen en functies. Hieronder is de planning van de lopende netwerken.

Je kunt ook bestaande netwerken, zoals bijvoorbeeld die van Aedes opzoeken.

Lees deze netwerktips.

BLOEI maakt het samenwerken in de netwerken makkelijker. We gaan gebruik maken van een online samenwerkingsplatform. De Huddle. Hiermee creëren we een online community, waar je makkelijk leden van je netwerk kunt benaderen, vragen kunt stellen, documenten kunt delen en samen in documenten kunt werken. Huddle kent nog veel meer mogelijkheden, maar we starten ‘rustig’ en gaan afhankelijk van de behoefte steeds een stapje verder. Met een BLOEI werkgroep gaan we aan de slag om dit platform in te richten. Zij zullen als ambassadeurs hier aandacht voor vragen binnen jouw corporatie.

Aanmelden als deelnemer aan de Huddle doe je via de aanmeldknop!
Geef je voor- en achternaam op, je functie en bij welke corporatie je werkt. Ook geef je aan bij welk netwerk je wilt aansluiten.

Projectleiders en managers Vastgoed

Het doel is om interessante, vakinhoudelijke onderwerpen te behandelen. Om zo up-to-date te blijven en om te leren van andere solisten bij woningcorporaties. Tevens met inzet van experts. Wil je je ook bij deze groep ook aansluiten? Mail Evelyn Kessels.

Woonconsulenten

Het netwerk van Woonconsulenten bestaat inmiddels al uit 18 personen. Medewerkers zijn werkzaam in de rollen van woonconsulent, wijkbeheerder, medewerker leefbaarheid. Voorbeelden van behandelde casuïstiek zijn: verwarde personen, stalking, woonfraude, geluidskoffer, zorgmijders, geen samenwerking met zorg.

In de agenda van Bloei staan telkens de nieuwste bijeenkomsten gemeld.

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan aan via contact@bloei-hollandrijnland.nl

Communicatie adviseurs

Dit is één van de eerste netwerken. Op regelmatige basis komt dit netwerk voor communicatie adviseurs bijeen.
Wil je je ook bij deze groep ook aansluiten? Mail naar bloei.

Sociaal projectleider

Als jij aan het werk bent als sociaal projectleider voor het begeleiden van renovatiewerkzaamheden en je wilt een aparte netwerkgroep oprichten: Mail Evelyn Kessels.

Incassomedewerkers

Op dit moment is betalingsproblematiek een ‘hot’ item. Dit netwerk kijkt dan ook samen met beleidsmedewerkers wat wij als corporaties aan mogelijkheden hebben rondom betalingsproblematiek.

Wil jij meedenken over mogelijke oplossingen? Mail Evelyn Kessels.

Opzichters

Kwaliteitsbewaking van onderhande werk… Daar zitten vele haken en ogen aan. Wil jij leren van en met je collega’s van andere corporaties?

Geef aan dat je behoefte hebt aan dit netwerk; mail Evelyn Kessels.

ICT / Facilitair

Alle leden van dit netwerk hebben als kernkwaliteit dat zij hun collega’s helpen zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. De leden van dit netwerk hebben de volgende rollen: I&A medewerker, functioneel beheerder, Facilitair/ICT adviseur, Adviseur informatiemanagement. Een bont gezelschap.

Wil jij hierbij aansluiten? Mail Evelyn Kessels.

Bestuurssecretaris

Ben jij de nieuwe bestuurssecretaris en nog niet aangesloten bij ons netwerk? Wees welkom en stuur een mailtje naar Evelyn Kessels.

We delen regelmatig documenten met elkaar, want ons adagium is: “Samen weet je meer”.

Bedrijfsvoering

Als solist kun je je soms eenzaam voelen in je werk. Hoe fijn zou het zijn om te sparren met gelijkgestemde collega’s van andere corporaties? Wil jij deel uit maken van dit netwerk? Mail naar Evelyn Kessels.