Stek zoekt een

daadkrachtige medewerker Service & Advies (24-32 uur per week)

Als medewerker Service & Advies ben je het eerste aanspreekpunt van Stek. Aan de telefoon, aan de balie en via mail. Je verstrekt informatie over woonruimteverdeling, huurbetalingen en verbouwingen of zorgt ervoor dat de klant direct bij de juiste collega terecht komt. Je neemt reparatieverzoeken aan, neemt deze op in de planning van onze vaklieden of maakt een werkopdracht aan voor een externe partij.

Je legt alle klantcontacten vast in het systeem, zodat de klantinformatie altijd kloppend en betrouwbaar is. Je denkt actief mee over oplossingen en alternatieven ter verbetering van onze dienstverlening. Je bent klantgericht, afspraak is voor jou afspraak en je gaat altijd voor het beste resultaat.

Afdeling Service & Advies kenmerkt zich door een open houding, waardoor iedereen zich thuis voelt. Door een open en eerlijke houding zijn wij in staat om feedback te geven en te ontvangen. Ook is er ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Technische kennis van en ervaring met het aannemen en inplannen van reparatieverzoeken (is een pré).
  • Kennis van de processen binnen de volkshuisvesting.
  • Uitstekende gesprekstechnieken, die je in staat stellen tot de kern te komen van de klantvraag.
  • De drive om te leren en door te ontwikkelen.

Stek biedt
Stek biedt jou een functie in een sociaal maatschappelijke organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief. De functie is ingeschaald in schaal  F van de cao woondiensten. We starten met een jaarcontract. Stek vindt jouw ontwikkeling belangrijk; wij investeren daarom in opleiding en trainingen.

Meer informatie
Op de website vind je meer informatie over onze organisatie en deze functie (functiebeschrijving). Vragen over de functie kun je stellen aan Mieke ter Hofstede, hoofd Service & Advies. Zij is bereikbaar via 0252 430 500 .

Solliciteren?
Maak van deze vacature jouw baan en solliciteer direct! Je motivatie met cv kun je vóór 19 februari sturen naar martine.geerlings@stek-wonen.nl.

Bij indiensttreding wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie stellen wij niet op prijs.