Ontwikkeladviseurs

Na een gedegen selectieprocedure zijn we gestart met een pool van ontwikkeladviseurs binnen BLOEI.

Hoe werkt het?

De ontwikkeladviseurs willen jou helpen met het vergroten van je bewustzijn over jouw loopbaan en kijken of ze je kunnen aanzetten om te leren en te ontwikkelen. De ontwikkeladviseur gaat, samen met jou, kijken hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kunt krijgen of nemen. Of hoe je je kunt ontwikkelen in je eigen functie. Soms zie je door alle mogelijkheden die er zijn, niet meer wat er nu voor opleiding bij je past.

Wie zijn het?

De ontwikkeladviseurs zijn medewerkers van de elf corporaties in dit project.

Hoe maak ik een afspraak?

Onderaan deze pagina staan alle ontwikkeladviseurs vermeld. Neem telefonisch of per e-mail contact op met de ontwikkeladviseur. Zij komt naar je toe of als je liever ergens anders wilt afspreken, ga jij naar haar toe. Soms is 1 gesprek voldoende en soms maken jullie nog een afspraak. Als je geen voorkeur hebt voor een ontwikkeladviseur en je wilt kijken wie er bij je past, kun je ook contact opnemen met Evelyn Kessels. Zij kan je verder helpen in je keuze.

Kosten?

Voor de inzet van de ontwikkeladviseur worden geen kosten gerekend.

Wat mag je verwachten?

Ontwikkeladviseurs met enige ervaring die dit vak heel serieus nemen, graag medewerkers ondersteunen en dit met zorg, integriteit en aandacht doen. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Zie hieronder een filmpje waarin één van de ontwikkeladviseurs uitlegt waarom een gesprek zinvol kan zijn.

Tineke van der Raadt

E-mail Tineke

06-44 38 70 26

Ik ben Tineke en werk bij Stek Wonen in een combinatiefunctie van bestuurssecretaresse en leidinggevende. Ik woon al een flink aantal jaren met mijn gezin in Lisse.

Woorden die bij mij passen zijn: enthousiast, professioneel, inspirerend, verbindend, empathisch, transparant, belangstellend, coachend en oplossingsgericht. Ik ben vrolijk en serieus, zelfstandig maar ook een teamspeler, idealistisch en praktisch. Daarnaast deel ik graag kennis en ervaring met anderen.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Het leuke van ontwikkeladviseur bij BLOEI vind ik om met andere mensen te ontdekken waar hun kwaliteiten en uitdagingen liggen. Niet alleen inspirerend voor hen maar ook zeker voor mezelf.

Hélène van Vuuren

E-mail Helene

06-12 03 07 80

Ik ben Hélène van Vuuren, Adviseur communicatie en pr bij MeerWonen. Naast mijn werk als communicatie-adviseur ben ik ook betrokken bij het HRM-beleid van de corporatie. Ik werk al 10 jaar in de corporatiewereld en nog steeds met veel plezier. Daarvoor heb ik 10 jaar in een soortgelijke functie bij het opleidingsinstituut de Baak gewerkt. Daar heb ik meegekregen hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen. De opleidingen van de Baak werden door de cursisten dan ook vaak ervaren als een cadeautje van de werkgever.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Zoals ik al aangaf kun je de mogelijkheid en gelegenheid om je verder te ontwikkelen beter zien als kans in plaats van bedreiging. Hoe mooi is het dat je van de werkgever de gelegenheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Dat hoop ik in mijn rol als ontwikkeladviseur ook over te kunnen brengen. Ik wil graag mensen ondersteunen bij het ontdekken van hun kwaliteiten, helpen bij opleidingsvragen die spelen en ze concreet handvatten bieden om zelf de koers te bepalen van hun loopbaan.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”- Pippi Langkous

Marion de Gier

E-mail Marion

06-23 28 31 40

Ik ben Marion en werk als managementassistent/P&O-adviseur bij woonstichting Vooruitgang. Sinds 1,5 jaar werk ik in de wereld van de corporatie, een uitdaging! Ik ben een mensenmens en de waarden als eerlijkheid, respect en verbinden staan bij mij hoog in het vaandel. Ook door mijn training als loopbaancoach heb ik ontdekt hoe ontzettend leuk het is de medewerker te helpen in het ontwikkelingstraject, maar het is tweezijdig het geeft mij ook veel voldoening en energie en ik leer er zelf veel van.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Mijn missie is om jou door zelfinzicht duidelijk te maken dat je door lef te hebben kunt gaan voor jouw droombaan en dat je, je niet laat belemmeren door angst en zelfonderschatting, maar juist uit te gaan van je eigen kracht.  Mijn toevoeging is iemand te enthousiasmeren en inspireren om actief te werken aan de persoonlijke ontwikkeling, wat goed is nog meer te laten groeien en ook de minder goede kanten te mogen ontwikkelen.
“Willen is kunnen! Voor alles is een eerste keer, waarom zou ik de uitdaging niet aangaan? ”
Mijn doel is deze gedachte over proberen te brengen bij jou.