Ontwikkeladviseurs

Hoe werken de ontwikkeladviseurs?

De ontwikkeladviseurs willen jou helpen met het vergroten van je bewustzijn over jouw loopbaan en kijken of ze je kunnen aanzetten om te leren en te ontwikkelen. De ontwikkeladviseur gaat, samen met jou, kijken hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kunt krijgen of nemen. Of hoe je je kunt ontwikkelen in je eigen functie. Soms zie je door alle mogelijkheden die er zijn, niet meer wat er nu voor opleiding bij je past.

Wie zijn het?

De ontwikkeladviseurs zijn medewerkers van de aangesloten corporaties in dit project.

Hoe maak ik een afspraak?

Onderaan deze pagina staan alle ontwikkeladviseurs vermeld. Neem telefonisch of per e-mail contact op met de ontwikkeladviseur. Zij komt naar je toe of als je liever ergens anders wilt afspreken, ga jij naar haar toe. Soms is 1 gesprek voldoende en soms maken jullie nog een afspraak. Als je geen voorkeur hebt voor een ontwikkeladviseur en je wilt kijken wie er bij je past, kun je ook contact opnemen met Evelyn Kessels. Zij kan je verder helpen in je keuze.

Kosten?

Voor de inzet van de ontwikkeladviseur worden geen kosten gerekend.

Wat mag je verwachten?

Ontwikkeladviseurs nemen dit vak heel serieus, graag ondersteunen zij medewerkers en zij doen dit met zorg, integriteit en aandacht. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Zie hieronder een filmpje waarin één van de ontwikkeladviseurs uitlegt waarom een gesprek zinvol kan zijn.

Marion de Gier

E-mail Marion

06-23 28 31 40

Ik ben Marion en werk als P&O-adviseur bij Stek. De wereld van de corporatie is voor mij op het gebied van P&O een uitdaging! Ik ben een mensenmens en de waarden als eerlijkheid, respect en verbinden staan bij mij hoog in het vaandel. Ook door mijn training als loopbaancoach heb ik ontdekt hoe ontzettend leuk het is de medewerker te helpen in het ontwikkelingstraject, maar het is tweezijdig het geeft mij ook veel voldoening en energie en ik leer er zelf veel van.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Mijn missie is om jou door zelfinzicht duidelijk te maken dat je door lef te hebben kunt gaan voor jouw droombaan en dat je, je niet laat belemmeren door angst en zelfonderschatting, maar juist uit te gaan van je eigen kracht.  Mijn toevoeging is iemand te enthousiasmeren en inspireren om actief te werken aan de persoonlijke ontwikkeling, wat goed is nog meer te laten groeien en ook de minder goede kanten te mogen ontwikkelen.
“Willen is kunnen! Voor alles is een eerste keer, waarom zou ik de uitdaging niet aangaan? ”
Mijn doel is deze gedachte over proberen te brengen bij jou.