Ontwikkeladviseurs

Luisterend Oor

Niet alleen op werkgebied is er in een paar weken tijd veel veranderd. Ook privé zullen er bij veel collega’s veranderingen plaatsvinden. Opeens  ben je niet alleen werknemer, maar misschien ook tijdelijk de schooljuf/-meester voor je kinderen die ook thuis zijn. Misschien maak je je ernstig zorgen om familieleden die vatbaar kunnen zijn voor het virus. Het kan zijn dat er ook en verandering plaatsvindt in de inkomensplaatje, waardoor het even lastig is om de eindjes aan elkaar te knopen. Er speelt veel en dat gaat niemand in de koude kleren zitten.

Heb je behoefte om hierover te praten? Dan zijn wij er voor jou! Wij kunnen de situatie natuurlijk niet oplossen, maar wel meedenken met je. Soms kan het delen van een probleem ook leiden tot nieuwe inzichten, wat weer meer rust kan geven. Het gesprek is uiteraard vertrouwelijk van aard.

Vanuit BLOEI willen we je een luisterend oor bieden. Op werkdagen staat dagelijks tussen 16.00 en 17.00 uur de lijn voor jou open. Gewoon voor een gesprek over ‘niets’ of over wat je bezighoudt. Net zoals jij klaar staat voor je huurders, staan wij voor jou klaar.

Onderaan deze pagina staan de 3 ontwikkeladviseurs van BLOEI vermeld. Ook de telefoonnummers staan erbij. Daarnaast hebben we ons team uitgebreid met meer Luisterende Oren. Hieronder stellen zij zich aan jou voor. Schroom niet om één van hen op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 uur te bellen.

Nanna de Ruiter

E-mail Nanna

06-13089533

Hallo, je kijk nu naar de foto van Nanna de Ruiter.

Meedoen aan Luisterend Oor, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Hoe fijn moet het zijn om met iemand te praten als je daar behoefte aan hebt. In deze spannende tijd kun je je onzeker voelen, angstig of alleen. Het thuiswerken is voor veel mensen nieuw. Zelf vind ik dit soms ook best lastig. Daarom bied ik graag anderen een Luisterend Oor aan.

Ik kan goed luisteren zonder meteen op zoek te gaan naar oplossingen.

In deze tijd moeten we afstand houden, maar laten we vooral in contact blijven. Je kunt met mij bellen via bovenstaand telefoonnummer.

Overigens werk ik als medewerker Personeel en Financiën bij een kleine corporaties Habeko Wonen in Hazerswoude-Dorp. Het leuke en de kracht van mijn werk is de verbinding en het samenwerken met alle collega’s op de verschillende afdelingen. 

Mirella van den Hooven

E-mail Mirella

06-28333064

Mijn naam is Mirella van den Hooven. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Berkel en Rodenrijs.

Ik werk momenteel als interim HR adviseur bij De Sleutels in Leiden. Daarnaast geef ik trainingen zoals mindfulness (op het werk), zelfzorg en werkgeluk. Ook werk ik als coach. Ik begeleid hierbij mensen die bijvoorbeeld de balans kwijt zijn geraakt, weer goed voor zichzelf willen zorgen of net even een duwtje in hun rug nodig hebben om een stap te zetten. Ik ervaar zelf de kracht van het bewust luisteren naar en voelen van mijn lichaam en adem en deel deze ervaring graag met anderen. Daarom volg ik momenteel een opleiding tot yin-yoga docent.

De belangrijkste woorden die mij kenmerken en die ik terug krijg van mijn klanten en familie zijn: enthousiast, liefdevol, verbindend, energiek en rustig tegelijk, betrouwbaar, optimist, daadkrachtig, sensitief. O ja, en een tikkeltje eigenwijs.

Mijn persoonlijke missie? Ik help graag anderen om zich bewust te worden van zichzelf en zijn of haar talenten om deze talenten zo optimaal mogelijk in te zetten zodat hij/zij met veel plezier leeft in het nu.

Evelyn Kessels

E-mail Evelyn

06-37434760

Als projectleider van BLOEI wil ik jullie ook mijn luisterend oor aanbieden.

Kenmerkend voor mij is dat ik enorm betrokken ben, graag mensen help en in verbinding met elkaar breng. Hierbij ben ikzelf het instrument en stem ik mij tijdens een gesprek af op jou. Naast projectleider werk ik ook als zelfstandig trainer en systemisch coach in het sociale domein. Ik help mensen leren leren.

In privétijd hou ik ervan om te lezen, schilderen, wandelen, tai chi te beoefenen en lekker samen met vrienden en familie te eten. Ik woon in Zoeterwoude samen met mijn man en twee kinderen.

Hoe werken de ontwikkeladviseurs?

De ontwikkeladviseurs willen jou helpen met het vergroten van je bewustzijn over jouw loopbaan en kijken of ze je kunnen aanzetten om te leren en te ontwikkelen. De ontwikkeladviseur gaat, samen met jou, kijken hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kunt krijgen of nemen. Of hoe je je kunt ontwikkelen in je eigen functie. Soms zie je door alle mogelijkheden die er zijn, niet meer wat er nu voor opleiding bij je past.

Wie zijn het?

De ontwikkeladviseurs zijn medewerkers van de negen corporaties in dit project.

Hoe maak ik een afspraak?

Onderaan deze pagina staan alle ontwikkeladviseurs vermeld. Neem telefonisch of per e-mail contact op met de ontwikkeladviseur. Zij komt naar je toe of als je liever ergens anders wilt afspreken, ga jij naar haar toe. Soms is 1 gesprek voldoende en soms maken jullie nog een afspraak. Als je geen voorkeur hebt voor een ontwikkeladviseur en je wilt kijken wie er bij je past, kun je ook contact opnemen met Evelyn Kessels. Zij kan je verder helpen in je keuze.

Kosten?

Voor de inzet van de ontwikkeladviseur worden geen kosten gerekend.

Wat mag je verwachten?

Ontwikkeladviseurs nemen dit vak heel serieus, graag ondersteunen zij medewerkers en zij doen dit met zorg, integriteit en aandacht. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Zie hieronder een filmpje waarin één van de ontwikkeladviseurs uitlegt waarom een gesprek zinvol kan zijn.

Tineke van der Raadt

E-mail Tineke

06-22 23 88 75

Ik ben Tineke en werk bij Stek Wonen in een combinatiefunctie van bestuurssecretaresse en leidinggevende. Ik woon al een flink aantal jaren met mijn gezin in Lisse.

Woorden die bij mij passen zijn: enthousiast, professioneel, inspirerend, verbindend, empathisch, transparant, belangstellend, coachend en oplossingsgericht. Ik ben vrolijk en serieus, zelfstandig maar ook een teamspeler, idealistisch en praktisch. Daarnaast deel ik graag kennis en ervaring met anderen.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Het leuke van ontwikkeladviseur bij BLOEI vind ik om met andere mensen te ontdekken waar hun kwaliteiten en uitdagingen liggen. Niet alleen inspirerend voor hen maar ook zeker voor mezelf.

Hélène van Vuuren

E-mail Helene

06-12 03 07 80

Ik ben Hélène van Vuuren, Adviseur communicatie en pr bij MeerWonen. Naast mijn werk als communicatie-adviseur ben ik ook betrokken bij het HRM-beleid van de corporatie. Ik werk al 10 jaar in de corporatiewereld en nog steeds met veel plezier. Daarvoor heb ik 10 jaar in een soortgelijke functie bij het opleidingsinstituut de Baak gewerkt. Daar heb ik meegekregen hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen. De opleidingen van de Baak werden door de cursisten dan ook vaak ervaren als een cadeautje van de werkgever.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Zoals ik al aangaf kun je de mogelijkheid en gelegenheid om je verder te ontwikkelen beter zien als kans in plaats van bedreiging. Hoe mooi is het dat je van de werkgever de gelegenheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Dat hoop ik in mijn rol als ontwikkeladviseur ook over te kunnen brengen. Ik wil graag mensen ondersteunen bij het ontdekken van hun kwaliteiten, helpen bij opleidingsvragen die spelen en ze concreet handvatten bieden om zelf de koers te bepalen van hun loopbaan.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”- Pippi Langkous

Marion de Gier

E-mail Marion

06-23 28 31 40

Ik ben Marion en werk als managementassistent/P&O-adviseur bij woonstichting Vooruitgang. Sinds 1,5 jaar werk ik in de wereld van de corporatie, een uitdaging! Ik ben een mensenmens en de waarden als eerlijkheid, respect en verbinden staan bij mij hoog in het vaandel. Ook door mijn training als loopbaancoach heb ik ontdekt hoe ontzettend leuk het is de medewerker te helpen in het ontwikkelingstraject, maar het is tweezijdig het geeft mij ook veel voldoening en energie en ik leer er zelf veel van.

Waarom ontwikkeladviseur bij BLOEI?

Mijn missie is om jou door zelfinzicht duidelijk te maken dat je door lef te hebben kunt gaan voor jouw droombaan en dat je, je niet laat belemmeren door angst en zelfonderschatting, maar juist uit te gaan van je eigen kracht.  Mijn toevoeging is iemand te enthousiasmeren en inspireren om actief te werken aan de persoonlijke ontwikkeling, wat goed is nog meer te laten groeien en ook de minder goede kanten te mogen ontwikkelen.
“Willen is kunnen! Voor alles is een eerste keer, waarom zou ik de uitdaging niet aangaan? ”
Mijn doel is deze gedachte over proberen te brengen bij jou.