Netwerkbijeenkomsten

Gericht netwerken met je vakgenoten helpt je beter te worden in je vak. Je kunt door kennis te delen veel voor elkaar betekenen. Misschien heb je al regelmatig contact met collega’s in het land, blijf dat dan vooral doen. Wil je met een specifieke groep collega’s in de regio in contact komen? Richt dan zelf een netwerk op! Neem hiervoor contact op met Bloei. Dit geldt voor alle afdelingen en functies. Je kunt met elkaar onderwerpen bespreken waar je nog vragen over hebt of gewoon leren van elkaar. Het is zonde om het wiel opnieuw uit te vinden als andere collega’s dit al hebben gedaan. Hieronder een paar voorbeelden van netwerken die opgericht kunnen worden.

Je kunt ook bestaande netwerken, zoals bijvoorbeeld die van Aedes opzoeken.

Lees deze netwerktips.

Projectleiders en -managers Vastgoed

De eerste bijeenkomst van het netwerk voor projectleiders en -managers Vastgoed heeft plaatsgevonden. Het doel is om interessante, vakinhoudelijke onderwerpen te behandelen. Om zo up to date te blijven en om te leren van andere solisten bij woningcorporaties. Tevens met inzet van experts. Wil je je ook bij deze groep ook aansluiten? Mail Evelyn Kessels.

Woonconsulenten

Hallo woonconsulenten in de regio! Ik hoorde via mijn manager over BLOEI en zag daar de mogelijkheid om een netwerk voor woonconsulenten in de regio op te starten.

Wat lijkt het mij leuk en handig om af en toe contact te hebben met andere woonconsulenten en zo ervaringen en kennis uit te wisselen.

Ik werk zelf sinds kort bij Woningstichting Nieuwkoop als woonconsulent samen met nog twee andere woonconsulenten. Woningstichting Nieuwkoop is een kleine organisatie met ruim 1200 eenheden in de gemeente Nieuwkoop.

Graag zou ik in contact komen met andere woonconsulenten. Op dit moment is face-to-face afspreken natuurlijk lastig, maar wellicht kunnen we al wel eens kennismaken via de mail of een Teams-meeting.

Als er genoeg enthousiastelingen zijn hoop ik dat we met elkaar een netwerk kunnen opzetten waarbij we elkaar kunnen benaderen voor vragen en tips en elkaar een aantal af en toe ontmoeten om een onderwerp te bespreken.

Indien je interesse hebt kun je je aanmelden via contact@bloei-hollandrijnland.nl

Hartelijke groet van Joyce Maas

Medew. Financiën

Netwerk oprichten? Mail Evelyn Kessels.

Opzichters

Netwerk oprichten? Mail Evelyn Kessels.

Communicatieadviseurs

Netwerk loopt goed

De tweede bijeenkomst van het netwerk voor communicatieadviseurs heeft plaatsgevonden. Wil je je ook bij deze groep ook aansluiten? Mail naar bloei.

Wijkbeheerders

Netwerk oprichten? Mail Evelyn Kessels.