Jouw loopbaan

Als je loopbaanadvies wilt of wilt onderzoeken welke mogelijkheden er voor je zijn, dan ben je hier aan het goede adres. We bieden je verschillende mogelijkheden om je te oriënteren op de toekomst. Bijvoorbeeld door met een ontwikkeladviseur in gesprek te gaan of je aan te sluiten bij een bestaand of nieuw netwerk van collega’s.

Ontwikkeladviseur

Op zoek naar vrijblijvend loopbaanadvies? Of je wilt gewoon je loopbaan eens tegen het licht houden en kijken welke uitdagingen of mogelijkheden er voor jou zijn. De speciaal geselecteerde en opgeleide ontwikkeladviseurs helpen je verder op je weg. Het gesprek is uiteraard vertrouwelijk van aard.

Loopbaanwijzer

Tevreden over je loopbaan? Doe je het werk dat je graag wilt doen? Misschien is er wel meer uit je huidige baan te halen. En weet je wel wat je wilt? De Loopbaanwijzer helpt je na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen. En je krijgt er twee gratis gesprekken met een externe loopbaanadviseur bij! Natuurlijk zijn deze gesprekken vertrouwelijk.

Netwerken met collega’s

Gericht netwerken met je vakgenoten helpt je (nog) beter te worden in je vak. Je kunt door kennis te delen veel voor elkaar betekenen. Lid worden van een netwerk of zelf een opstarten? Doen!

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met stages, ontwikkeladviseurs en workshops.