Jouw loopbaan

Als je loopbaanadvies wilt of wilt onderzoeken welke mogelijkheden er voor je zijn, dan ben je hier aan het goede adres. We bieden je verschillende mogelijkheden om je te oriënteren op de toekomst. Bijvoorbeeld door met een ontwikkeladviseur in gesprek te gaan of je aan te sluiten bij een bestaand of nieuw netwerk van collega’s.

Netwerken met collega’s

Gericht netwerken met je vakgenoten helpt je (nog) beter te worden in je vak. Je kunt door kennis te delen veel voor elkaar betekenen. Lid worden van een netwerk of zelf een opstarten? Doen!

Ontwikkeladviseur

Op zoek naar vrijblijvend loopbaanadvies? Of je wilt gewoon je loopbaan eens tegen het licht houden en kijken welke uitdagingen of mogelijkheden er voor jou zijn. De speciaal geselecteerde en opgeleide ontwikkeladviseurs helpen je verder op je weg. Het gesprek is uiteraard vertrouwelijk van aard.

Loopbaanwijzer

Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn je verbeterpunten, waar ligt je talent? De Loopbaanwijzer vertelt het je. Via een uitgebreide vragenlijst krijg jij een persoonlijk rapport waar je wijzer van wordt. Bij de Loopbaanwijzer horen drie gratis gesprekken met een loopbaanadviseur. Maak er gebruik van, het helpt je verder.

Wandelcoaching

Herken je dat elkaar aankijken in een coachruimte niet altijd de manier is om met elkaar  tot de kern te komen? En voel je de behoefte de stressverlagende effecten van beweging en natuur in te zetten om jouw coachgesprekken te verdiepen en meer rust en ruimte in het hoofd te creëren? Klik hier voor nog meer voordelen van wandelcoaching.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met stages, ontwikkeladviseurs en workshops.