Habeko wonen is op zoek naar een:

Klantgerichte opzichter met pit

De uitdaging:

Je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van onderhoudswerkzaamheden van klein tot groot. Je bent de spil in het web tussen de klant en de aannemer. Door goed en duidelijk met hen te communiceren, zorg je dat de verwachtingen van de klant uitkomen. Je denkt daarbij niet in problemen maar in oplossingen en regelt het dan. Je bent altijd op zoek naar verbetering zowel voor de klant als in je eigen ontwikkeling. Je schikt niet van automatisering en werkt zorgvuldig.     

De opzichter

Opzichters bij Habeko wonen zijn flexibele en klantgerichte professionals met een scherp oog voor kwaliteit. Je houdt toezicht op de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Het betreft hier zowel dagelijks onderhoud (reparaties, woningen opnieuw gereed voor verhuur maken) als planmatig onderhoud (bijv. schilderwerk, vervanging badkamers).  Je bent daarbij aanspreekpunt voor onze huurders, maar bewaakt ook richting aannemers de voortgang en het meer en minderwerk.

Jouw kennis op het gebied van bouw- en installatietechniek, regelgeving, asbestsanering, materialen en beheer vormen een welkome aanvulling binnen ons team.

Wij vragen

Eerst en vooral vragen we een klantgerichte instelling. Je moet goed kunnen communiceren en in staat zijn aannemers aan te sturen. Dat vraagt technische kennis. In zijn algemeenheid gaan we uit van een MBO werk en denkniveau. Je beschikt bovendien in elk geval over basiskennis automatisering waaronder MS-Office. Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst maar geen eis. Belangrijk is dat je je wilt ontwikkelen.

Andere pluspunten:

  • Kennis op het gebied van bouw- en installatietechniek
  • Vakkundig, kwaliteit- en klantgericht, overtuigend en kostenbewust
  • Kennis van onderhoudsvoorschriften en conditiemetingen (NEN 2767 methodiek)
  • In bezit van een geldig rijbewijs B
  • In bezit van VCA Vol

Habeko wonen biedt

Habeko biedt jou een aantrekkelijke en brede functie binnen een open maatschappelijke organisatie die sterk verbonden is met haar klanten en de dorpen waarin deze wonen.  Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt daarbij een aantrekkelijke beloning. Deze is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen circa € 2.500 en € 3.500 per maand op basis van 36-uur (schaal G van de cao woondiensten). Habeko vindt jouw ontwikkeling belangrijk; wij investeren daarom in opleiding en trainingen.

Meer informatie

Op de website vind je meer informatie over onze organisatie en deze functie (functiebeschrijving). https://www.habekowonen.nl/over-ons/werken-bij-ons/vacatures/ Vragen over de functie kun je stellen aan John Kinkel manager Vastgoedbeheer  (0172) 583111.

Solliciteren?

Maak van deze vacature jouw baan en solliciteer direct! Je motivatie met cv kun je vóór 20 augustus 2018 mailen naar vacature@habekowonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!